Video om bogen (4 minutter):


Datingsider - sider af dating


Bogens bagside:
Bagsiden - klik her for at se billedet i stor størrelse
Klik på billedet for at se det i stor størrelse.www.MikaelHoffmann.dk/pressepakke
om mediedækningen i 2012http://www.lorry.dk/artikel/136581

TV2 Lorry den 23/11-12 har i "Lounge" et indslag om de ufaglærtes vanskeligheder med singleliv og parforhold - i forhold til de højtuddannede.
Jeg bliver de første 10 minutter interviewet om min bog om emnet. http://www.lorry.dk/artikel/136581
En undersøgelse, lavet af Arbejder Bevægelsens Erhvervsråd, viser, at ufaglærte mænd har det svært med parforholdet. Vi får besøg Mikael Hoffmann, psykoterapeut og forfatter til bogen "Datingsider - sider af Dating" der både handler om hvad der skal til for at score, og ikke mindst hvad der skal til for at fastholde et parforhold.  http://stiften.dk/debat/hvorfor-har-ufaglaerte-svaerere-ved-at-score-end-andre

Læs også hele artiklen på www.datingdanmarkcoaching.dk/single/hvorfor-har-ufaglaerte-svaerere-ved-at-score-end-andre.
Iben og Mødregruppen på www.Radio24syv.dk

med Iben Maria Zeuthen
"Smut pommes frites, det er en lukket fest!" En undersøgelse fra Megafon viser at eliten i Danmark holder sig for sig selv. Hvad kan det skyldes? Og hvad er der af problemer ved at man hovedsagligt omgås folk der er som en selv? I panelet sidder jurist Bente Dalsbæk, journalist og blogger Ditte Okman og parterapeut Ingrid Ann Watson.

Hør interviewet i den direkte udsendelse. Jeg selv er "på" fra 47:00 og fem minutter frem.
http://arkiv.radio24syv.dk/video/7351013/iben-mdregruppen-21-11-2012-2Berlingske Tidende november 2012
www.b.dk/relationer/ekspert-opfat-dating-som-jobsoegningIngeniøren november 2012

Ingeniøren november 2012

Ingeniøren november 2012

www.ing.dk/artikel/133986-ingenioeren-der-blev-terapeut-singleliv-og-problemer-i-parforholdet-skader-karrieren

www.ing.dk/artikel/133985-styrmand-skibsingenioer-coach--og-drevet-af-driften-til-at-fikse-det-der-ikke-durEkstra Bladet
Ekstra Bladet
Forsiden
Artiklen om bogenInterview med Radio Als (7˝ minut)
Radio Als
TV-interview på Lokalavisen om netdating (5 minutter).
Lokalavisen NetdatingTV-interview på Lokalavisen om flirting (4 minutter).
Lokalavisen NetdatingDatingsider - sider af dating© Galina Barskaya| Dreamstime.com


© Igorkovalchuk | Dreamstime.com


© Galina Barskaya | Dreamstime.com


© Monika Wisniewska | Dreamstime.com


© Sandy Matzen | Dreamstime.com


© Ekaterina Pokrovskaya | Dreamstime.com


© Igor Kovalchuk | Dreamstime.com

- Ét er at finde og få fat i en kæreste/partner.
- Noget andet er at få parforholdet til at fungere og vare ved.
Er du allerede i parforhold, så klik på www.MegetBedreParforhold.dk.
Forestil dig, at du som mand har fundet og er sammen med verdens dejligste kvinde. Du har et stykke tid været varm på hende, og nu er I sammen og lykkelige. Hun synes, at du er helt vidunderlig, og hun er vild med dig – og det bliver hun ved med at være. Hvordan ville dette ændre din hverdag og dit selvbillede? Hvad ville det få dig til at føle? Hvilke fantastiske egenskaber ville det få frem i dig?

Ved at læse denne bog vil du få større bevidsthed om, hvad der skal til, for at du er i stand til at finde lykken og kærligheden ved at tiltrække den ideelle kvinde for dig. Du vil endvidere lære noget om dating, og om hvordan man afkoder nogle af de skjulte budskaber, der hele tiden bliver sendt mellem mennesker.

Tilmeld dig det gratis e-kursus her til højre. Samtidig vil du også modtage udvalgte kapitler fra bogen.

For at blive lykkelig (sammen), handler det om at være ægte og autentisk. Dette inkluderer både færdigheder, adfærd og holdninger. Der skal være naturligt flow i livet. Det kan sammenlignes lidt med når man kører bil, og næsten automatisk skifter gear på det tidspunkt, det er nødvendigt.

På samme måde er det ikke kun et spørgsmål om at lære nogle færdigheder i at score en sød kæreste. Hvad så senere, når hverdagen dukker op, ”maskerne falder”, og livets udfordringer kommer?

Selv om bogens primære målgruppe er heteroseksuelle single-mænd, kan den også give stof til eftertanke for folk i parforhold, fordi vedligeholdelse af forholdet indebærer, at vi bliver ved at med at forføre vores partner og at være opmærksomme.

Datingsider - sider af dating
252 sider, paperback, 247 kroner
ISBN 9788771145045

Bogen kan købes i enhver boghandel, eller på www.BoD.dk

Klik her for at se indholdsfortegnelsen.
Klik her for at læse mere om bogen.
Mere information på www.DatingDanmarkCoaching.dk.

Mikael Hoffmann Mikael Hoffmann (f. 1959) er psykoterapeut og mentor-coach. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som single- og par-terapeut, rådgiver, forfatter, foredragsholder og coach. Han er gift og har en datter. Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet.Boganmeldelser:

Hej

Jeg har med forbehold læst en slags “struktur korrektur” på bogen, men hvad gjorde at, jeg blev overasket?

Mit forbehold var at, man ikke kan udvikle og komme i et holdbart parforhold med det rigtige kvinde, ved at læse en bog.

Mit forbehold svandt væk, efterhånden som jeg fik læst i bogen.
Bogen er nemlig ikke et kvikt fix, men en velformuleret manual til at få fingeren ud og tage ansvar for sit liv som mand.

Bogen kommer hele vejen rund. Den er faktisk lidt irriterende grundig.

Man bliver nænsomt, men bestemt gelejdet gennem letforståelige praktiske og velbegrundede trin, nærværende eksempler, statistikker og enkle effektfulde øvelser.

Jeg oplevede faktisk bogen som godt funderet, både teoretisk, praktisk og motiverende.
Gode, vel underbyggede, reflekterende spørgsmål, der gik dybt, men på en letforståelig måde, åbnede for min egen indsigt samt mod og vilje til at gøre noget.

Jeg skulle mene at Mikael Hoffman har fat i den lange ende, med denne bog.

Karl-Otto Sandvik Køb den og brug den, så du også når rigtig langt.

Tak til Mikael for opdraget, det var en fornøjelse.

Venlig Hilsen
Karl-Otto Sandvik
Coach og Mentor i 2bii Coaching For Mænd
www.2bii.dk
http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1830094.ece
af Tomas Roar

Det modne publikum
Psykoterapeuten Mikael Hoffmanns 'Datingsider - sider af dating' drejer ikke kun om at finde en kæreste, men også om at beholde hende. Og på den vis er målgruppen ældre, eller i hvert fald mere moden.
'Selv om bogens primære målgruppe er heteroseksuelle single-mænd, kan den også give stof til eftertanke for folk i parforhold, fordi vedligeholdelse af forholdet indebærer, at vi bliver ved at med at forføre vores partner og at være bevidste og opmærksomme', som Hoffmann skriver i forordet
Hoffmanns erklærede mål er at hjælpe læserne med at finde sig selv og komme i balance, så han tiltrækker den ideelle kvinde for ham.
Således er 'Datingsider - sider af dating'' langt hen ad vejen en terapeutisk skrivelse på 252 sider om at bygge sig selv og sit liv om og op, så man får mere selvværd og mening i sit liv - og derved være bedre til at finde og beholde en kæreste. Vi eksemplificerer med denne liste fra bogen:

'Ti handlingspunkter, hvis du vil finde dig en kæreste
1. Find dig selv
2. Arbejd utrætteligt med dig selv og dine holdninger
3. Slap af ind imellem og tilgiv dig selv
4. Vær opmærksom og bevidst hele tiden
5. Find en uvildig vejleder, der ikke har en følelsesmæssig eller økonomisk dagsorden med dig
6. Lær livets færdselsregler at kende (personlig udvikling)
7. Bliv dygtig til menneskelige relationer og kontakt
8. Skab dig først og fremmest et attraktivt liv alene
9. Få balance på alle planer (ingen forgiftning, nok af alting, psykisk og følelsesmæssig ro, passende motion og formål i livet)
10. Ræk ud og søg hjælp (dette sidste punkt kan være meget svært for mange mænd)

Det er så en værktøjskasse til det, som Mikael Hoffmann angiveligt giver den kærestesøgende mand.
Hej Mikael,

Jeg synes du har skrevet en god bog som kommer vidt omkring ift dating gamet, indledning og fastholdelse af et forhold samt det at være et sundt og helt menneske før man kan forvente den store kærlighed J
Tak for at jeg måtte være en af de først læsere!
Held og lykke med den...

Med venlig hilsen
Peter Esbensen
Partner Account Manager
MicrosoftJeg har haft lejlighed til at læse Mikael Hoffmanns nye bog : " Datingsider - sider af dating". Der er tale om en veloplagt, entusiatisk og sprællevende bog af forfatteren, der ikke selv lægger skjul på, at en del af grundlaget for bogen er hans egne mangeårige erfaringer med kvinder, parforhold og dating. At han selv har fundet sit livs lys kan man jo anse for en slags bevis for, at opskriften virker. Man kan sådan set betragte bogen som en slags "Kogebog over veltilberedt og delikat kvindenæring", Der øses gavmildt af underfundige beretninger om kvinders natur, og eviggyldige kendsgerninger om kvindens natur,og det forklares uden at det virker hverken åbenlyst indlysende eller direkte kedeligt. Det er tydeligvis en erfaren mand, vi har med at gøre, men det behøver vi læsere ikke nødvendigvis at være eller blive - sådan at forstå, at vi jo netop ikke behøver begå de fejl eller fejldispositioner, som ligger til grund for en sikker kurs i navigeringen udi hvad der kan synes som det vanskeligste i verden: at forstå kvindens sind. Forfatteren har gjort det meste af det hårde, sure arbejde for os, og vel kan man ikke overtage andres erfaringer sådan umiddelbart, men man kan nemt se, hvor faldgruberne er med dating, og hvor der er mere sikker grund.
Man føler sig godt klædt på med bogen, når man allerede undervejs i læsningen får lyst til at afprøve f.eks tydning af kropssprog, flirt, egen maskulinitet, og sikker fremtræden med dating. Vi kommer godt omkring de ting, vi mænd skal være gode til eller blive bedre til at være opmærksomme på, og alligevel netop være os selv som mænd. Der er gode råd om kost, motion, hygiejne, sex, økonomi, arbejde, altså emner, vi er tilbøjelige til at betragte som enten selvfølgelige eller nærmest statiske. Imidlertid får Mikael Hoffmann sat fokus på alt dette og meget mere i bogen, og man er faktisk lidt af en ny mand, eller i hvert fald en fornyet mand, når man lægger bogen fra sig efter endt læsning, ser sig i spejlet og siger " Så er det mig og min nye kvinde, det drejer sig om.

6 stjerner herfra!

Med venlig hilsen
Torben Colling
fotograf og tv-producerMikael Hoffman har begået en bog om at være singlemand - og hvordan man(d) skifter den tilstand ud med at være i et sundt og langvarigt parforhold. Bogen er - heldigvis - IKKE "7 nemme steps til at få hende med hjem seng i aften". Den handler om det livet og selvudvikling i virkeligheden drejer sig om; At hvis der er noget du er utilfreds med er der kun ET sted du skal ændre noget. Og det er i dig selv. Bogen handler om at blive den bedste og mest ægte udgave af dig selv - og derigennem tiltrække præcis den partner eller livspartner, der passer til det. Den dårlige nyhed er, at der ikke er nogen smutvej. Den gode er at du godt kan - hvis du VIL!

Tomas Friis Bogen er ikke en quickguide, men mere et landkort over alle de områder der betyder noget, og en introduktion til, hvordan man(d) kommer i gang med processen. Så kom i gang mand - det er dig vi venter på!

Tomas Friis
Mande- og Parterapeut, Coach, Mandegruppeleder og Foredragsholder
www.tomasfriis.dkBogen Datingsider – sider af dating er skrevet i et sprog som mange kan forstå og stor ros for de gennemgående sammenligninger med almindeligheder fra dagliglivet (gearskift, biler, bagning osv.) som vi alle kan nikke genkendende til, og som gør at det er lettere at relatere sig til.

Jeg finder at det er tydeligt at bogen bygger på et eksistentialistisk menneskesyn idet der gennemgående er lagt op til at enhver mand (menneske) jo har valg og fravalg.
Når dette menneskesyn fremlægges kunne det være interessant hvis der var lidt mere forklaring – og dermed en øget forståelse – for at vi mennesker ofte reagere og agere ud fra ”automatiske/reaktive/forsvarsmekanismer” grundet det vi har tilegnet os gennem vores opvækst i forskellige konstellationer som vi har befundet os i. Dette tænker jeg kan fratage en del af det ansvar som – når man som læser af denne bog – måske ikke har tilegnet sig (endnu) og ej heller integreret i sig. Herved får man lettere ved at acceptere det, da det er sådan for ”alle”, så man er ikke alene.

Jeg synes at alt i bogen er relevant og interessant. Tænker blot at hvis bogen primært henvender sig til mænd kunne det måske være interessant hvis man startede med det sidste først. Dette fordi der i det sidste er mange konkrete forslag til hvad man selv kan gøre og herved får man noget fra starten (og det vil mænd gerne have…………måske lidt som sex. Først sex og så snak efterfølgende, hvor vi kvinder måske har det omvendt)
Bogen er meget forklarende og fortællende i starten og mere konkret med øvelser og anvisninger til slut.

Jeg tænker at den ”næsten” lige så godt kunne henvende sig til par, som kun til mænd.

De bedste hilsner
Gitte Lykke Clausen.Mikael Hoffmann har med bogen Datingsider - sider af dating skabt en bog, som er skrevet i et dejligt let læseligt sprog, til tider med en strejf af humor.
Bogen kræver ikke at man kender en masse fag ord, og gode eksempler giver en god forståelse af hvad forfatteren mener.
Bogen kan læses af både den unge, der skal til at stifte bekendtskab med parforhold, eller sin singletilværelse, samt den evige ungkarl der altid kommer galt af sted i sine parforhold, eller som ikke lige lykkes med scoringerne.

Der er masser af guldkorn at hente, hvis du tit tænker – hvad er årsagen til andre løber med kvinderne, og hvad kan jeg gøre ved det?
Netop hvad kan jeg gøre ved det - er omdrejningspunktet i bogen - forfatteren lægger meget vægt på den enkeltes ansvar i ens egen eller parforholdets situation.
Forfatteren fortæller i bogen åben og ærligt om sine tidligere parforhold, samt hvilke erkendelser og ændringer han måtte foretage i sit liv, til nu at være gift på 5 år.
Bogen berører emnet nænsomt, og undervejs er der gode spørgsmål til selvrefleksion.
Er du, i tvivl om du bør hjælpes af en psykoterapeut, coach eller andre - så er denne bog et godt sted at starte.
Forfatteren kommer med en masse råd og tips, som læseren så kan vælge at følge, eller måske det bedste, se det fra den vinkel som forfatteren giver, for så selv at tage ansvaret for sin egen beslutninger og handlinger.

Er du i tvivl om hvilke forholdsregler du bør tage i dating verden, så er der her i bogen en brugbar dating ABC.

Alt i alt en bog jeg vil anbefale til alle der ønsker en hjælp til at kigge indad, både mht. Parforhold, single eller nysgerrigheden i hvorfor de flotte piger falder for den hårde type.

Bent Nielsen I øvrigt skinner det igennem hele bogen, hvad Mikaels kone betyder for ham - det er en stor fornøjelse at læse, og jeg må da indrømme at jeg misunder ham det - på den gode måde :o)

De kærligste hilsner
Bent Nielsen
Singlefar og psykoteraputstuderendeInden jeg læste bogen, havde jeg ikke nogen forventninger til den. Jeg var bare nysgerrig. Men jeg forventede selvfølgelig en eller anden grad af kvalitet, fordi Mikael Hoffmann er uddannet samme sted som jeg, nemlig på ID-psykoterapeut Instituttet.

Da jeg så bogen, tænkte jeg, er der måske var et eller andet, jeg havde misforstået, fordi titlen Datingsider – sider af dating forvirrede mig. Handlede det kun om dating?

Jeg læser rigtigt mange ”tunge” teoretiske bøger, så jeg blev glad overrasket over at opdage, at den er let at læse. Der er en meget god logisk fremadskriden i bogen. Jeg synes egentlig, at denne bog har en skønlitterær kvalitet. Den kommer rundt om rigtigt mange sider af singlelivet og parforholdet, og er samtidig alment menneskelig aktuel.

Med den baggrund, jeg har, virker bogen lidt overfladisk, fordi jeg ikke tilhører dens primære målgruppe. Alligevel fandt jeg nogle perler i bogen, som jeg synes var rigtig dejlige, og som gav mig noget nyt. Et eksempel på dette er taknemmelighedens tre søjler. Godt set, at taknemmelig er udtryk for kærlighed. Sådan har jeg ikke tænkt på det før, men det virker helt logisk. Når jeg er allermest kærlig, føler jeg også taknemmelighed over for personen. Samtidig beskriver Mikael, at ydmygheden lever i taknemmeligheden. I virkeligheden er det den betingelsesløse kærlighed, vi som voksne efterstræber. Når jeg for eksempel synes, at mine børn siger og gør noget genialt, er der slet ingen betingelser forbundet med kærligheden til dem. Det samme sker, når jeg siger til min kæreste, at det er dejligt, at hun er til, og takker hende. Jeg havde ikke tænkt på det med den synsvinkel, inden jeg læste bogen. På den måde oplever jeg bogen som ny og spændende.

Hele afsnittet om fødevarer og kost er også rigtigt godt. Mikael har en holistisk tilgang til emnet, som jeg godt kan lide. Der er sammenhæng i bogen.

Hvis man skal starte forfra som single og søgende, er der helt sikkert nogle områder i ens liv, man med fordel kan kigge nærmere efter i sømmene, for eksempel at holde sin bil ren, at vaske sig, og holde sit hjem ordentligt. For mig har det noget at gøre med kærlighed til sig selv, og anerkendelse af sig selv. Det er jo det, man skal score en kvinde på, hvis man vil have forholdet til at holde. Det kan jeg kun give Mikael ret i.

Der er en gang imellem også lidt mandehørm over bogen. En kvinde er glad, når manden lægger mærke til, hvordan hun har det. Og manden er glad, når kvinden er glad. Også det kan jeg kun give Mikael ret i. Det er et godt, klart og enkelt budskab.

Mikael refererer i bogen til Gary Chapman's fem kærlighedssprog, og han har tilføjet et sjette, nemlig samhørighed. Det er rigtigt godt opfattet og beskrevet.

Jeg vil helt klart anbefale den til de af mine klienter, der har problemer med at finde en partner eller opretholde et længerevarende forhold, for på den måde at bruge bogen terapeutisk.

Alt i alt et rigtigt godt værk, Mikael har lavet.

Asger Jorsal
Lærer og terapeutstuderende
FaaborgSingleterapeut og coach
Mikael Hoffmann
www.DatingCoachingDanmark.dk
Telefon 21 79 18 50Tilmeld dig her det gratis e-kursus.
Følg os på   
www.facebook.com/DatingsiderSiderAfDatingBesøg hjemmesiden
www.DatingDanmarkCoaching.dk
www.DatingDanmarkCoaching.dk


www.DatingDanmarkCoaching.dk

© Aniram | Dreamstime.com


© Francois Etienne Du Plessis | Dreamstime.com


© Andres Rodriguez | Dreamstime.com


© Lisa F. Young | Dreamstime.com


© Hurricanehank | Dreamstime.com


© Photoeuphoria | Dreamstime.com


© Abdone | Dreamstime.com


© Jason Stitt | Dreamstime.com


© Anton Maltsev | Dreamstime.com