Tilbage til forsiden

Hvad er det, du som mand gerne vil med en partner? 1) Lære at manipulere en kvinde til at kunne lide dig, så du kan få et godt knald? 2) Manipulere en kvinde til at synes, at du er vidunderlig, så I bliver kærester? 3) Finde ”din anden halvdel”, så du kan få dækket dit behov for tryghed og trofæ-fremvisning? 4) Finde en forsørger eller en mor til dine børn? 5) Finde dig selv og komme i balance, så du tiltrækker den ideelle kvinde for dig - hvilket er præcis hvad denne bog handler om. De første fire punkter kan man finde rigtigt meget af i andre bøger.


Der er som sagt allerede skrevet en del bøger om dating, stævnemøder, singleliv og lignende. Imidlertid handler de alle sammen mere eller mindre om, hvordan man lærer nogle teknikker, så man relativt let og hurtigt kan score en dejlig kæreste. Sandheden er, at hvis man har strammet sig op til et niveau, hvor man er kunstig og ikke helt ærlig med sig selv, risikerer man at finde en kæreste, der grundlæggende ikke matcher en i længden. Er der derfor noget at sige til, at mange mennesker har store problemer i deres parforhold, og at halvdelen opgiver undervejs og forsøger igen - og igen - og igen? Denne bog handler om, hvordan du som mand bliver modig, autentisk og i overensstemmelse med dig selv – inden du begynder at lede efter en partner. Hvordan du forbereder dig til dating, kæresteforhold og senere et ægteskab med kærlighed, lykke og harmoni. Yderligere giver den anvisninger til, hvordan du finder den ideelle kvinde for dig, så I kan blive lykkelige sammen. Den handler endvidere om hvordan du bliver i stand til at holde på din partner og vedligeholde parforholdet.


Der findes ingen hurtige løsninger. Faktisk er det ikke muligt at læse en bestemt bog eller gå på et bestemt kursus for at finde ind til sig selv. Hvis det havde været så enkelt, var pågældende bog og  kursus blevet et verdens-hit, og man behøvede ikke at læse eller gøre andet. Men jeg vil med bogen gerne give dig et fingerpeg om i hvilken retning du kan bevæge dig, for at finde ind til dig selv, så du er i stand til let og ubesværet at tiltrække den kvinde, du ønsker at dele resten af dit liv med - og at det er gensidigt.


Når du har læst bogen, vil du lettere kunne se sammenhængen mellem dine valg og deres konsekvenser. Det er ikke kun et spørgsmål om at lære nogle færdigheder til at score en kvinde. Når hverdagen kommer bagefter, og ”maskerne falder”, kommer også den store udfordring med at få parforholdet til at holde. For at blive lykkelig (sammen), handler det om at være helt igennem ægte og autentisk. Det indebærer både færdigheder og holdninger. Der skal være flow i livet. Det skal flyde naturligt. Det kan sammenlignes med når man kører bil, og næsten automatisk skifter gear på det tidspunkt, det er nødvendigt. På samme måde bør det være med parforhold. Men for at kunne have rutinen og få optimal sikkerhed og køreglæde, skal man gennem en køreskole for at ændre holdninger og luge dårlige vaner ud, samt at lære nødvendige færdigheder. Bogen er som en håndbog i køreteknik og kortlæsning. .


Tilbage til forsiden